Glavna navigacija

Balon dekoracije za ukrašavanje vaših proslava

Helijumski baloni

 

Baloni od helijuma

Učinite vaše mališane srećnim i radosnim, ulepšajte im zabavu našim veselim balonima, figurama od balona ili balon dekoracijama. Nema ničeg lepšeg od ozarenih lica naših mališana, zato im za rodjendan ili neku drugu proslavu priuštite njihove omiljene likove iz crtaća.

Helijumski baloni mogu biti od latexa ili folija, raznih oblika, veličina i dezena. Od licenciranih folija balona imamo: Helo kiti, Miki Maus, Mini Maus, Spajdermen, Frouzen, Maša i Meda, Princeze, Minionsi…

Šta su latex baloni?

Latex baloni su klasični gumeni baloni, koji se mogu koristiti za svaku priliku. Mogu biti punjeni vazduhom ili helijumom, s tim da baloni manji od 8″, koji su punjeni helijumom ne mogu leteti. Baloni punjeni helijumom koji nisu obloženi gelom lete 12h, a obloženi H.F (gelom) traju duže. U ponudi imamo i različite latex balone sa štampom za razne prilike: Srećan rodjendan, Happy birthday, It’a girl, It’a boy, Princess…

Igra promene glasa pomoću helijuma

Helijumski baloni u obliku slova ili brojeva posebno su popularni u poslednje vreme za foto rekvizite prilikom proslave rodjendana, pogotovo što se na kraju mogu iskoristiti za zanimljivu igru promena glasa uz pomoc helijuma.

Zašto da izaberete balondekor?

Bilo da Vam je potreban poklon za voljene, pravite privatnu proslavu ili proslavu u firmi ili neki sličan dogadjaj tu smo za vas, naši umetnici olaksaće vam i ulepšati organizaciju vaše proslave.